Comments ( 4 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Kerkdorp Vijlen is zoals bekend HET bergdorp van Nederland met vele mooie wandelroutes en fijne startplaatsen. Deze route laat je kennismaken met het dorpje Lemiers en andere wetenswaardigheden van de omgeving

 • Nick

  Deze wandeling afeglopen week gemaakt. De vakwerkboerderijen waren erg mooi om te zien. En er was koffie to go onderweg. Alleen vond ik de uitzichten bij deze wandeling minder. Veel uitzichten op grote windmolens.
  Route was gemakkelijk te lopen.

 • Robert Blom

  Vandaag op de kop af 1.000 dagen aan een stuk minimaal 10.000 stappen per dag lopen/wandelen gerealiseerd met deze leuke wandeling. Vooraf nog gedacht het zal wel weer rondom Vijlen, maar eenmaal lopend bleek meer dan de helft van de route volkomen nieuw. Erg mooi stuk door Oud-Lemiers, richting het altijd gezellig Holset waar de koffie steeds klaarstaat en via veldwegen/graspaden terug. Let onderweg ook eens op het aantal (mooie) kruizen en breng eens een bezoek aan het kerkje in Holset. Route prima in orde.

 • Yolanda

  Leuke, gemakkelijke route, ondanks de regen genoten!

Leave a Comment