Comments ( 4 )

 • Sanne

  Bij punt 4 missen de 2 groene rechthoeken. Als je goed leest snap je wel welk pad je in moet, het holle bospad, meest links.
  Onderaan, voor je de mergellandroute oversteekt, is geen pad naar links om te negeren. Dicht gegroeid waarschijnlijk.

 • cees

  Prachtige wandeling en niet te zwaar. Onderweg zijn wel wat bankjes verdwenen of ingestort, maar op andere plaatsen langs de route zijn dan weer nieuwe geplaatst. Beschrijving is perfect.

 • harry

  wat een prachtige wandeling! op 6 oktober 2020 heb ik soms wel en soms geen paraplu nodig. na de wandeling, genietend van een herfstbok en de heerlijke bospaddenstoelenkroketten bij het hijgend hert is dit een wandeling in mijn top-10

 • Robert Blom

  Normaliter vandaag de winterwandeling van wandelclub Jo-Ne uit Vijlen, maar die kan nog niet doorgaan dus zelf 2 leuke wandelingen uitgekozen hier op de site. Allereerst deze met een fikse afdaling en dan omhoog naar de wijngaarden van Sint Martinus. Vervolgens richting Vijlnerbos waar de laatste restjes van de eerste sneeuw dit jaar nog net zichtbaar waren. Via mooie bospaden, bergop/bergaf langs de Lourdesgrot weer terug naar de start voor een Cappuccino en stuk vlaai to go bij de sponsor van de wandeling. Opvallend rustig vandaag, heerlijk winters weer en route prima beschreven. Genoten!

Leave a Comment