114. Maastricht

Comments ( 6 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Als “Sjeng” commentaar schrijven op een route door jouw eigen stad is zoals een slager die zijn eigen vlees keurt zegt men. Wis je Jos hoe wij mensen buiten Maastricht noemen ? Alle gekheid op een stokje. Als je kennis wil maken met de historie en prachtige oude gebouwen en vestiging Maastricht ( Mestreech ) dan moet je als toerist zeer zeker deze route gelopen hebben. Veel info op de bijlage, niet het aantal kilometers maar de vele info die bij deze route bijgevoegd is neemt wat tijd in beslag. In blok 12 heb je even een omleiding omdat in 2019 een gedeelte van de stadsomwalling is ingestort.

 • L&L

  Deze gouwe ouwe maar weer eens van stal gehaald en voor de zoveelste keer gelopen in us sjoen Mestreech! Weer genoten van de mooiste plekjes die onze stad te bieden heeft! Voor mensen die last hebben van Corona-verveling, is dit een echte aanrader!
  Compliminte!

 • Hans Bastiaansen

  Een prachtige wandeling door een nog steeds rustig Maastricht.
  Met deze rust kun je nog meer van de intieme sfeer genieten.
  Leuke stokoude straatjes en steegjes.
  Zelfs plaatsen waar ik nog nooit gelopen heb (foei tocht!)
  Jammer dat het laatste deel van de stadsomwalling nog niet open is, wordt nog steeds hersteld.
  Het was ook lekker wandelweer.

 • Bertie

  Heb deze route vorige week gelopen, onder leiding van gids Hans. Hele mooie wandeling laat alle facetten van Maastricht zien.

  • Hans Bastiaansen

   Thx 👍 Bertie!!

 • Hans en Rosa Bastiaansen

  Op zaterdag 9 januari onder mistige én koude maar droge omstandigheden deze prachtige stadswandeling voor de 3e keer gelopen.
  Helaas nog steeds alles gesloten. Maar wat een rust krijg je ervoor in de plaats! Dat maakte deze wandeling erg bijzonder én romantisch. Ontdek toch steeds weer nieuwe facetten.
  Nu heb ik deze wandeling met mijn Syrische vriendin gemaakt.
  Vond het geweldig. Kan ze de plekjes terugzien bij haar favoriete tv-programma Flikken Maastricht!!

Leave a Comment