Comments ( 2 )

  • L&L

    Vandaag was het een prachtige April-dag, en dus was het weer eens tijd om de wandelschoenen uit te halen. Deze mooie wandeling begint met een fikse klim in Slenaken. Veel mooie uitzichten en bloesem onderweg. De Gelatofarm is al vanaf half Maart open, i.t.t. vanaf Pasen wat Jos in de wandeling aangeeft.
    Wij hebben hier al vaak gelopen, maar in deze wandelingen waren toch weer nieuwe paden te ontdekken. In 1,5 uur te lopen, en mocht de parkeerplaats bij het hotel vol zijn, dan is er 400mtr verderop in Slenaken een grote parkeerplaats. (Hier loopt u in punt 1 toch langs). Bedankjes weer voor de samenstellers!!

  • Robert Blom

    Al vroeg aan het werk en dus rond half 2 een onderbreking en lekker wandelen vanuit Slenaken (parkeerplaats bij de brug, omdat hotel gesloten is). Direct meer dan 1 km (flink) klimmend het voetpad langs de Loorberg omhoog in de richting van Teuven. Aansluitend een mooi, maar zeer glibberig, stuk over de Teuvenderberg omlaag naar buurtschap Nurop en dan een laatste kort klimmetje (met boven mooi uitzicht) alvorens nog een laatste drassig stukje langs de Gulp. Aangezien hotel gesloten is ben ik op de terugweg even wat langer rechtdoor gelopen in de richting van Beutenaken en net bij het laatste huis aan de rechterkant kun je dan door een draaihekje alsnog terug naar de parkeerplaats, maar ook hier uiteraard ontzettend drassig. Route prima in orde.

Leave a Comment