Comments ( 2 )

  • Robert Blom

    Kort, maar leuk en ontspannend ‘rondje’ rondom de Nachtegaal als AWW oftewel After Work Wandeling. Ondanks het langdurig natte weer was de wandeling ook nog eens prima te belopen. Route prima beschreven.

  • Hans Bastiaansen

    Sinds lange tijd weer eens eindelijk kunnen wandelen met een mooie route van onze geweldige Jos. Een erg leuke goed begaanbare route! (Dit ondanks de vele regenval, het was nergens echt modderig.) Maar op deze dag werd ook de Amstel Goldrace verreden, met als gevolg dat het weggetje vanaf startpunt De Nachtegaal erg druk was, met fietsers en geparkeerde auto’s. OOk de Nachtegaal zat bomvol, er was geen stoel meer vrij!! Maar zoals reeds beschreven was dit een erg leuke juist beschreven route welke 1 flinke klim kent. Hadden gelukkig zelf proviant meegenomen. En hadden ook het weer mee.

Leave a Comment