124. Munstergeleen

Comments ( 3 )

 • Astrid

  Een “oudje” maar nog goed te volgen route!
  Leuk om even langs de filmset van Ma Flodder te lopen. Maar het mooiste stuk is toch wel langs de Geleenbeek. Het was er best druk met wandelaars. En het lijkt wel of iedereen in corona tijd zin en tijd heeft in een praatje. Het was gezellig langs de waterkant!

 • Stefan en Ank

  Leuke wandeling! Vandaag was er wat laaghangende bewolking dus we konden niet heel ver kijken, maar ik denk wel dat er best stukken zijn met een mooi uitzicht. Langs de beek is het echt mooi, maar ook in de dorpjes is het leuk huizen en tuinen binnenkijken. Hier en daar op de route kun je jam, chutney en prullaria kopen dus denk aan kleingeld wanneer je dit leuk vindt!

 • Robert Blom

  Op deze Goede Vrijdag al om 10:00 uur van start in goed gezelschap van Station Geleen-Oost. Langs de Geleenbeek eerst naar het Pater Karel Museum en gelijknamige kapel. Vervolgens achterlangs de villawijk de Kollenberg, bekend van de Flodders, de gelijknamige ‘berg’ op voor het eerste serieuze klimwerk. Afdalend naar Watersley en dan weer ‘klimmen’ naar Windraak waar een groot deel van route over het alombekende Pieterpad loopt. Via bospaadjes langs de wijngaard en over de Wanenberg met mooi uitzicht. Laatste stuk langs de mooie Heemtuin van Munstergeleen en na een kort bezoekje aan Puth weer terug naar de start. Als slot nog even door naar Bie de Burgemeister voor een lunch en vervolgens huiswaarts. Mooi begin van dit Paasweekend.

Leave a Comment