Comments ( 2 )

  • Peter

    onze eerste wandeling die we via deze website hebben gemaakt en we vonden het super. Het was een mooie tocht die zeer goed beschreven was. Enkele modderige paden, maar daar waren voor gewaarschuwd, dus geen probleem.
    Op het einde van de tocht ook iets gedronken in ’t Piepke. Zeer tof café dat perfect bij het dorpje past.
    We gaan zeker nog meer wandelingen maken die via deze site beschreven staan!

  • Robert Blom

    Hedenochtend, klokslag 10 uur, vertrokken voor deze korte, maar leuke/afwisselende wandeling met slechts een klimmetje. Onderweg mooie vergezichten en een beetje drassig zo af en toe, maar genoten van een uurtje ontspanning. Aansluitend lekkere kop koffie met vlaai bij de Laethof, omdat de sponsor van de wandeling nog gesloten was.

Leave a Comment