128. St Geertruid

Comments ( 5 )

 • Alards

  Vandaag deze korte maar mooie boswandeling gelopen. We hebben ook nog een ree gezien onderweg. De routebeschrijving isπŸ‘

 • Pascal Peeters

  Prachtige wandeling. Eerste wandeling van deze website, welke we onlangs pas ontdekt hebben. Als de andere wandelingen ook zo mooi zijn, gaan we nog veel plezier beleven dankzij deze geweldige website.

 • L&L

  Leuke, korte bosrijke wandeling met slechts 2 hellinkjes,die in 1,5 uur t lopen is.
  Deze voor de vierde keer gelopen, en hij verveelt nooit.
  Bedankjes weer naar de samenstellers.

 • Robert Blom

  Tegen het einde van de werkdag op pad vanaf de parkeerplaats in Segietere voor deze leuke/bekende/korte boswandeling. In het Eijsdenerbos en Savelsbos was het vrij goed lopen ondanks de pratsj. Paar keer klimmetje om erna van het mooie uitzicht te genieten. Tot slot via goed beloopbare veldwegen en een graspad terug naar vertrek.

 • Astrid

  In het Eijsdenerbos en het Savelsbos is het ieder seizoen genieten van de mooie natuur. Alhoewel ik zelf nu , rond eind april tmt half mei, het nog mooier in dit bos vind doordat er volop Daslook in bloei staat met zijn witte bloemen en typische geur. Een korte maar verrassende wandeling die prima te volgen is!

Leave a Comment