130. Simpelveld

Comments ( 3 )

 • Antoinette

  Wij vonden het niet op alle punten een “gemakkelijke” wandeling. Meteen om de eerste hoek komt al een lang stuk bergop, maar toen waren we nog fit 😉
  Het uitzicht was uiteraard prachtig toen we boven waren!
  Verder toch nog wel op diverse stukken lang rekkende bergop paden gelopen. Ook waren er veel smalle paden, momenteel met Corona en tegenliggers natuurlijk niet zo fijn. Gelukkig was het niet al te druk. Al met al wel heel veel mooie foto’s kunnen maken van de prachtige omgeving. Mijn dochter vond wel bijna op het eind de stukken spannend die door de velden van de koeien liepen. Gelukkig bleven de koeien op hun plek en konden wij er veilig langs (helaas stonden 2 van ons 3 in een grote koeienflat). Het was een leuke wandeling, maar toch net iets zwaarder dan verwacht.

 • Robert Blom

  Net voor het middaguur vandaag deze wandeling gelopen. Advies om deze niet te lopen daags na nachtvorst en opvolgend zon, want grote gedeelte waren erg glad en glibberig. In het (droge) voorjaar/zomer zeker beter geschikt. Zoals de vorige reactie vond ik de wandeling ook niet in de categorie makkelijk, want er zitten toch best wel een aantal flinke en langdurige stijgende stukken in. Verder genoten van de tocht en het zonnetje met op de plateau’s af en toe een schrale wind. Veel leuke/kleine buurtschappen onderweg met fraaie/oude woningen zoals Huls, Bosschenhuizen en Bulkensbroeck. De mooie foto plekjes zijn ruimschoots aanwezig. Route prima beschreven en nog steeds actueel.

 • Janine

  Bij de start bij de school is een verkeerde straatnaam genoemd. Deze straat heet niet hemelbergstraat. De zebra is niet de zebra voor de school maar die van 100 meter verderop. Mooie wandeling. Alles heel goed aangegeven. Wel beetje glibberige paadjes door de regen.

Leave a Comment