130. Simpelveld

Comment ( 1 )

  • Antoinette

    Wij vonden het niet op alle punten een “gemakkelijke” wandeling. Meteen om de eerste hoek komt al een lang stuk bergop, maar toen waren we nog fit 😉
    Het uitzicht was uiteraard prachtig toen we boven waren!
    Verder toch nog wel op diverse stukken lang rekkende bergop paden gelopen. Ook waren er veel smalle paden, momenteel met Corona en tegenliggers natuurlijk niet zo fijn. Gelukkig was het niet al te druk. Al met al wel heel veel mooie foto’s kunnen maken van de prachtige omgeving. Mijn dochter vond wel bijna op het eind de stukken spannend die door de velden van de koeien liepen. Gelukkig bleven de koeien op hun plek en konden wij er veilig langs (helaas stonden 2 van ons 3 in een grote koeienflat). Het was een leuke wandeling, maar toch net iets zwaarder dan verwacht.

Leave a Comment