Comments ( 2 )

  • Astrid

    Vandaag waren we in Landgraaf om deze leuke wandeling te gaan lopen. In het begin, steil stukje (goed te doen!) de steenberg op. Maar het was de moeite wel waard want, boven had je een schitterend uitzicht. De kronkelende paadjes langs de vijvers waren schitterend. Je zag er verschillende vogels zoals aalscholvers,waterhoen, Vlaamse gaai, reigers en vlak voor ons neus scheerden een ijsvogeltje over het water! Kasteel Strijthagen met zijn vijvers en kunstwerken was ook heel apart. Al met al een heerlijke wandeling!

  • Thijs

    We hebben 25 maart de route gelopen. Bij de start is het improviseren, want Snowworld en de parkeerplaats zijn door Covid 19-maatregelen gesloten. We hebben de autoin de buurt van de trappen geparkeerd. Je begint de wandeling bij het pad richting schacht. Vervolgens loop je langs het spoor.
    Na de beklimming van de steenberg kwamen we er achter dat de uitzichtplaats niet bereikbaar is i.v.m. werkzaamheden. Je komt niet verder dan de skihal.

Leave a Comment