134. Cadier en Keer

Comments ( 2 )

  • Robert Blom

    Wow! Wat een geweldig mooie en afwisselende wandelroute door en rondom Cadier en Keer. Op zaterdagochtend met een stralend zonnetje en toenemende wind van start. Vanaf het startpunt richting een gebied waar ik nog nooit was geweest met schitterende vergezichten. De beeldentuin, het monument, vervolgens aan de andere kant van de Rijksweg omhoog tussen de Golfbaan door en als toetje nog een mooie landweg weer terug naar het startpunt. Door alle bezienswaardigheden een halve kilometer meer gelopen, maar dat is absoluut de moeite waard.

  • juulke

    Prachtige wandeling, zo mooi en zo dichtbij. Ik was hier nog nooit geweest en zonder deze wandeling zou ik hier ook nooit gekomen zijn. Een echte aanrader. Vandaag gelopen in de heerlijke bijna-winterkou.

Leave a Comment