Comments ( 3 )

 • Ank en Wim Amersfoort

  Een mooie wandelroute (afgezien van het asfaltdeel) en mooie vergezichten, interessante joodse begraafplaats ; de kuitenbijter hebben we goed doorstaan ( we hebben flink teruggebeten)
  Bij de vijver ontbreekt een bankje, op de andere onze lunch gebruikt
  Mooie plek op een leuk pad; veel prachtige fruitboomgaarden gepasseerd met verleidelijke appels en peren
  Deze wandeling krijgt een 8

 • Robert Blom

  Sneeuw! Heerlijk, makkelijke wandeling vanuit Schimmert over het plateau van het Ravensbos. In het Ravensbos even een hele pittige klim, maar aansluitend weer volop genieten van de mooie en goed beloopbare bospaadjes en veldwegen richting Groot Haasdal en terug naar vertrek. Bij de sponsor van de wandeling nog een erwtensoep en broodje frankfurters to go en dan weer veilig terug naar huis. Genoten!

 • Inge

  Heerlijke wandeling. Leuk dat we zo in onze “achtertuin” elke keer weer nieuw plekjes ontdekken. Aan de overkant van de weg die men een stukje moet lopen naar huis Charles Eijck, is een wandelpad aangelegd zodat je niet meer over de toch best gevaarlijke weg hoeft te lopen.

Leave a Comment