Comments ( 3 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Als je nooit van Walem hebt gehoord is dit je kans om te gaan kijken, Het is bij het rijden naar de parkeerplaats van de start even opletten de “Kleine weg” deze is nogal smal. De wandeling is leuk met mooie vergezichten en schitterend door toeristisch Valkenburg.Het gaat natuurlijk berg op berg af. Geen kuitenbijters maar knieënpitssers.

 • Bas Vijgen

  Vanochtend deze prachtige wandeling gelopen. Even opletten, het trappenpad net voor Hotel Atlanta is afgesloten. Beter om gewoon de doorgaande weg te vervolgen, dan kom je vanzelf bij de kruising Sibbergrubbe/Oud Valkenburgerweg waar de route weer vervolgd kan worden.

 • Robert Blom

  Let op! Het (trappen)pad net bij Hotel Atlanta is nog steeds gesloten en zal vermoedelijk ook niet meer opengaan.
  Mooie wandeling die aan de voordeur voorbij komt dus lekker kunnen instappen en deze mooie tocht langs de Geul, naar de Kluis en over de Goudsberg, Hekerbeek, buurtschap Emmaberg en weer terug gelopen. Prima weersomstandigheden, veel wandelaars voor de maandagmiddag en route prima in orde.

Leave a Comment