Comment ( 1 )

  • Robert Blom

    Vandaag wij tijd voor een ‘dubbel’ en wel deze wandeling met aansluitend 106 Bunde 13,3 km. De auto geparkeerd bij het NS-station en op pad. Al wandelend door Bunde beland je al vrij snel in het Bunderbos met mooi/leuke paadjes. Via Brommelen en Westbroek ging de route over veldwegen naar de grote visvijver bij Geulle waar de jeugd verder maling had aan de 1,5 meter samenleving. Voor de eerste maal de brug over het Julianakanaal over en dan een mooi overzichtelijk pad langs het kanaal waarna je het mooie plaatsje Geulle aan de Maas bereikt met de schitterende kerk aan het Dorpsplein. Het dorp verlatend kom je dan uiteraard bij de Maas en zie je aan de overkant de dorpjes van onze Belgische buren liggen. Na de Maas via een korte verbindingsweg gaat het weer langs het kanaal richting Voulwames en hier is dan tevens de eerste en enige stijging van deze wandeling als je bij de brug ‘Bunde’ omhoog moet om deze over te steken. Middels enkele woonwijken kom je weer terug bij het vertrekpunt en was het tijd voor de lunch. Route prima in orde!

Leave a Comment