Comments ( 6 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Door eerst het filmpje te bekijken op You Tube van Eric Dankbaar geïnspireerd geraakt om te gaan kijken. een rustige route in de luwte van de bossen rondom Bardenberg en Herzogenrath en het Wurmtal dit is een mooie omgeving

  • Roger

    Schitterde route. Zeker de eerste helft pittig. Berg op en berg af. Routebeschrijving ook prima, echter 2 kanttekeningen: het wandelpad vlak voor de betonnen trap en de houten brug is met boomstammen en prikkeldraad afgezet. De routebeschrijving op het einde als je het bos uitwandelt richting Hertzogenrath is onduidelijk. Vanaf splitsing met wegwijzers.

  • Lars

    Gisteren deze prachtige, schaduwrijke, soms pittige maar zéér afwisselende route gelopen, héérlijk 🙂 De route is bijna 13 Km lang, maar door de afwisselende omgeving valt dit reuze mee, je hebt genoeg om te (be)kijken onderweg. Ook leuk dat er twee burchten in de route zijn opgenomen, ideaal om te bekijken en om er te pauzeren. Wat een mooie omgeving is het Wormdal toch 👍 Zéker een aanrader. Op naar een volgende wandeling van jou. P.s. de routebeschrijving is perfect om te volgen, alleen hetgeen Rob schreef klopt nog steeds, op dat punt is de weg langs de Worm afgezet met prikkeldraad en boomstammen, béter is het hogere pad wat parallel aan dit pad ligt van te voren te volgen, ook dan kom je bij de Worm uit met links de brug en rechts de betonnen trappen. Verheugen ons al op de volgende wandeling. Grt. Fam. Heijen

  • John en Annie

    Gisteren deze mooie wandeling door het prachtige Wormdal met de vele herfstkleuren zonder problemen gelopen.

  • j. Scholing

    Vandaag (18 mei 2022) geprobeerd de route te lopen. Moesten helaas al na korte tijd afbreken omdat het tunneltje onder het spoor door is afgesloten (onbekend hoe lang) wegens werkzaamheden. Ook was het pad afgezet met hekken. helaas had ik mijn telefoon thuis laten liggen en was een alternatief op basis van de plattegrond niet voorhanden.

  • Frans

    Hallo Jos, vandaag de route gelopen. Heel mooi 👍🏻Opmerkelijk (punt 1) het pad na Driescherstrasse 32 dat bij het voetgangerstunneltje uitkomt, was halverwege afgezet met rood/wit lint. Op een bordje stond dat het “Privateigentum” was en dat wandelaars via een andere straat het tunneltje konden benutten. Ik heb het genegeerd en ben 25 m verderop tussen het lint door “gekropen “ Op Google Maps staat het weggetje aangeduid als Blattweg en loopt gewoon door.

    Het is aan jou of je het zo laat 😉

    Gr. Frans

Leave a Comment