Comments ( 5 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Door eerst het filmpje te bekijken op You Tube van Eric Dankbaar geïnspireerd geraakt om te gaan kijken. een rustige route in de luwte van de bossen rondom Bardenberg en Herzogenrath en het Wurmtal dit is een mooie omgeving

 • Roger

  Schitterde route. Zeker de eerste helft pittig. Berg op en berg af. Routebeschrijving ook prima, echter 2 kanttekeningen: het wandelpad vlak voor de betonnen trap en de houten brug is met boomstammen en prikkeldraad afgezet. De routebeschrijving op het einde als je het bos uitwandelt richting Hertzogenrath is onduidelijk. Vanaf splitsing met wegwijzers.

 • Lars

  Gisteren deze prachtige, schaduwrijke, soms pittige maar zéér afwisselende route gelopen, héérlijk 🙂 De route is bijna 13 Km lang, maar door de afwisselende omgeving valt dit reuze mee, je hebt genoeg om te (be)kijken onderweg. Ook leuk dat er twee burchten in de route zijn opgenomen, ideaal om te bekijken en om er te pauzeren. Wat een mooie omgeving is het Wormdal toch 👍 Zéker een aanrader. Op naar een volgende wandeling van jou. P.s. de routebeschrijving is perfect om te volgen, alleen hetgeen Rob schreef klopt nog steeds, op dat punt is de weg langs de Worm afgezet met prikkeldraad en boomstammen, béter is het hogere pad wat parallel aan dit pad ligt van te voren te volgen, ook dan kom je bij de Worm uit met links de brug en rechts de betonnen trappen. Verheugen ons al op de volgende wandeling. Grt. Fam. Heijen

 • John en Annie

  Gisteren deze mooie wandeling door het prachtige Wormdal met de vele herfstkleuren zonder problemen gelopen.

 • j. Scholing

  Vandaag (18 mei 2022) geprobeerd de route te lopen. Moesten helaas al na korte tijd afbreken omdat het tunneltje onder het spoor door is afgesloten (onbekend hoe lang) wegens werkzaamheden. Ook was het pad afgezet met hekken. helaas had ik mijn telefoon thuis laten liggen en was een alternatief op basis van de plattegrond niet voorhanden.

Leave a Comment