Comments ( 3 )

 • Ann en Paule

  Op de warmste 21 ste februari ooit deze mooie wandeling gelopen. Het was genieten ! Routebeschrijving weer helemaal top !

 • Jur en Noe

  We hebben genoten van deze mooie afwisselende wandeling.

  We hebben een paar opmerkingen.

  * Bij punt 5, 2e vetgedrukte paragraaf: na 500 m maakt de doorgaande weg enz.. Dit is een gevaarlijk stuk en vooral de bocht naar links. Er is namelijk aan de linkerkant geen berm en er wordt 90 km/uur. Toen we er waren, was er veel verkeer op de doorgaande weg dus extra opletten.
  * Bij punt 7, 4e vetgedrukte paragraaf: de smalle betonnen trap en de 2,7 m hoge betonnen wand zijn niet meer toegankelijk.

 • Mark

  Een wandeling met zandpaden, kleine paadjes en asfalt. De weinige beklimmingen zijn gemakkelijk te lopen. Zoals altijd worden de hoogtemeters beloond met prachtige uitzichten.
  De routebeschrijving werkte goed vandaag. Bij punt 7 moet je hooguit weten dat de trap vrij lang is, veel treden heeft en dat er in de herfst bladeren op de treden liggen.
  In punt 5 is er gedeeltelijk een stoep langs de weg. Alleen in het laatste stuk moet je een beetje oppassen. Vandaag, op een zaterdagmiddag in de herfst, reden er maar een paar auto’s op deze straat.

Leave a Comment