Comments ( 2 )

  • jos

    Vandaag,5-11-2006 wandeling 157 bemelen gewandeld.Dit is inderdaad een leuke makkelijke route.De klim naar de top van de Bemelerberg is vrij steil maar wel prachtig om te lopen.na een korte maar heftige klim kun je boven bijkomen en uitwaaien.Het waaide behoorlijk boven.op de berg.Prachtig uitzicht.Uniek!!De holle weg naar beneden was prachtig en toevallig kwamen wij een paar koetsen met paarden tegen wat een mooi beeld was in het geheel.De route is zeer makkelijk te lopen en goed beschreven.Ik vond alleen de lange stukken over de veldwegen een beetje saai.Maar je moet vaker achterom kijken dan zie je mooie dingen.De kerk van Berg blijf je vrijwel de hele route zien.Voor,achter,links en rechts.Mooi om te zien.Helaas was hotel Bergrust gesloten.groetjes Ine.

  • Robert Blom

    Hedenochtend, op een midweekse vrije maandag, ‘even’ het stappendoel binnenlopen middels deze leuke wandeling. Gestart bij het regelstation van Gasunie om lekker even in te lopen alvorens te fikse klim de Bemelerberg volgt. Inderdaad een echte kuitenbijter, maar vervolgens wordt je ruimschoots beloond met een geweldig uitzicht. Via Berg en enkele land en veldwegen weer terug naar de start. Kleine 300 stappen te weinig, maar die lopen we thuis nog wel. Route helemaal in orde!

Leave a Comment