Comments ( 2 )

  • Robert Blom

    Zaterdag 25 mei 2019 om 11:00 uur deze wandeling gestart vanaf Party & Bowlingcentrum Schin op Geul. Het was prachtig weer en de route, met name richting de Kluis op de Schaelsberg is adembenemend. De route is afwisselend met mooie vergezichten, rondom het Geulpark en een mooi gedeelte langs de Geul.
    Let op! Onder punt 3 waar u over het pad loopt met links de spoorlijn dient de 1e spoorwegovergang genegeerd te worden. Eind juni 2019 zal deze spoorwegovergang door de gemeente Valkenburg definitief worden afgesloten. Wellicht is de spoorwegovergang dan ook niet meer als zodanig herkenbaar. Men dient dan dus vlak voor de eerste spoorwegovergang bij draaihekje R (geel) het pad omhoog te volgen.

  • Huub Beckers Maastricht

    Nadat Robert Blom deze reactie had geschreven is de route geactualiseerd, Ik geef hem volledig gelijk dat dit een mooie route is met prachtige vergezichten ( Tip: zit er een wijziging in een route stuur deze via het contactformulier )

Leave a Comment