161. Ubachsberg

Comments ( 2 )

  • Johan Paquay

    Vorige zondag na lange tijd nog eens afgezakt naar Nederlands Limburg. Onze ogen waren gevallen op de niet al te lange wandeling 161 om onze conditie een beetje op peil te houden in dit mooie heuvelachtig gebied. We hebben het ons niet beklaagd want we werden getracteerd op zeer mooie landschappen met schitterende vergezichten. Da noodzakelijke passage langs de autostrade hebben we er met plezier bijgenomen. Het geologisch monument Putberg kenden we al van een vorige wandeling. Voor de rest waren bepaalde passages behoorlijk glad :-).
    Ook 2 geocaches kunnen scoren.
    We hebben genoten van deze mooie wandeling. Thx!

  • Leon Hout

    Gisteren gelopen met aanpassingen. Het is een mooie wandeling maar helaas konden we de wandeling niet in zijn geheel lopen omdat het pad onbegaanbaar was geworden. Achter punt 6 was het voetpad dicht gegroeid en onbegaanbaar geworden.

Leave a Comment