Comments ( 4 )

 • Maars

  Vandaag deze fijne route gelopen. Kasteel Mheer is prachtig. Via veldwegen de grens over en door het mooie Hoogbos terug naar de taverne voor drankje. Heerlijk gewandeld en beschrijving top!

 • Antoinette

  Mooie wandeling! Gevarieerd. Deel van de route is het bos(je) bij Libeek waar veel omgewaaide bomen de route deels versperren. Een erg makkelijke route is het daarmee niet, wel heel mooi en rustig.

 • Robert Blom

  In de voormiddag deze wandeling gelopen en al het moois langs de route even gelaten voor wat het was, want het was storm. Op de heenweg nog een heerlijk zonnetje maar rondom gaststation Libeek de wind vol van voren en nauwelijks vooruit te komen. In het bos minder wind, maar goed uitkijken want het kraakte en piepte en menige tak was al gevallen. Het laatste stuk de wind in de rug en zodoende teruggeblazen naar vertrek. Route prima beschreven.

 • L&L

  Dit ommetjes met veel schaduwrijke paadjes voor de 4de keer gelopen, en hij blijft leuk! Aan het begin even klimmen langs de kerk in Mheer, en voor de rest vlak. Er zijn nogal wat zitbankjes onderweg!

Leave a Comment