Comments ( 4 )

 • Bart van Grimbergen

  Leuke wandeling over het algemeen prima beschreven alleen pas op voor het onderstaande stuk van de wandeling in de zomer.

  “Let op! Circa 20 m. voordat de veldweg bij weiland eindigt, gaat u L het smalle bospad, dat later een breder bospad wordt, omlaag. (Afhankelijk van jaargetijde is dit begroeide pad slecht te zien)”

  Het bospad was 250 meter of meer volledig begroeit met netels. Je kan door het weiland aan de linkerkant van het pad gaan om het grootste deel van dit te voorkomen.

 • Gerard van Lottum

  Maandag 13 januari 2020 loop ik deze mooie en goed beschreven route vanuit Withuis/Eijsden. In deze tijd zijn veel paadjes modderig en glad, maar dat maakt het extra uitdagend! Geen enkele opmerking met betrekking tot de routebeschrijving, omdat ik hoofdzakelijk mijn gps volgde.

 • Mark

  Goed uitgangspunt (Brasserie de Grens, Withuis), prachtig uitzicht. Soms heuvelachtig, maar soms ook langere, vlakkere stukken. De Nederlandse routebeschrijving was in augustus 2021 nog correct.
  Door de natte zomer van 2021 waren sommige secties in het middengedeelte modderig of met grote plassen. Waterdichte schoenen zijn handig.

 • Dortu

  Bonjour,
  C’est une magnifique randonnée à faire par temps sec car beaucoup de flaques d’eau .

Leave a Comment