Comments ( 2 )

  • Bart van Grimbergen

    Leuke wandeling over het algemeen prima beschreven alleen pas op voor het onderstaande stuk van de wandeling in de zomer.

    “Let op! Circa 20 m. voordat de veldweg bij weiland eindigt, gaat u L het smalle bospad, dat later een breder bospad wordt, omlaag. (Afhankelijk van jaargetijde is dit begroeide pad slecht te zien)”

    Het bospad was 250 meter of meer volledig begroeit met netels. Je kan door het weiland aan de linkerkant van het pad gaan om het grootste deel van dit te voorkomen.

  • Gerard van Lottum

    Maandag 13 januari 2020 loop ik deze mooie en goed beschreven route vanuit Withuis/Eijsden. In deze tijd zijn veel paadjes modderig en glad, maar dat maakt het extra uitdagend! Geen enkele opmerking met betrekking tot de routebeschrijving, omdat ik hoofdzakelijk mijn gps volgde.

Leave a Comment