Comments ( 2 )

  • L&L

    Leuk rondje door het monumentale gedeelte van Eijsden> vooral voor de wat oudere mensen die Dagboek van een Herdershond nog op tv gezien hebben, interessant!

  • Robert Blom

    Uitslapen, ontbijten en ondanks de voorspelde regen toch gewoon lekker op pad. Na gisteren meer noordwaarts het Albertkanaal te hebben bezocht vandaag op pad in het altijd mooie Eijsden en Ternaaien (wandeling gecombineerd met 138) om kanaal en Maas te combineren. Deze wandeling gaat grotendeels door hartje Eijsden en langs veel bekende plekken uit “Dagboek van een Herdershond”, bezoek aan Kasteelpark en tot slot Eijsdener Beemden. Op het einde beetje regen, maar dat was snel opgelost door een pauze bij de sponsor met warme chocolademelk en een good stjuk krosjelevlaai. Goed beschreven wandeling met veel wetenswaardigheden.

Leave a Comment