Comments ( 2 )

 • Ramona Aquilini

  Vandaag deze wandeling gemaakt.
  Als het geregend heeft is deze weg erg modderig. Des al niet te min is het ons gelukt met de buggy deze route te bewandelen.
  Een recht toe recht aan wandeling met een pittig klimmetje.

  Klein puntje. Stap 2. Beide slagbomen staan er niet meer, was toch wel heel duidelijk waar ze gestaan moesten hebben.

 • Rudi

  Nummer 180! Dit getal verraadt al dat deze route stamt uit de pionierstijd van Wandelgids Zuid-Limburg. Met 4,9 kilometer is het ook één van de kortere routes uit de ondertussen lange rij van wandellussen. Is ze daarom van mindere kwaliteit? Zeker niet! Een échte schoonheidsprijs zal ze niet wegkapen maar om doordeweeks even de benen te strekken, scoort ze zeker voldoende. Een klim door een bosje en dan is het boven in de velden flink uitwaaien of in het verkeerde jaargetijde bakken en braden. En passant
  zie je de Sint-Pietersberg het blikveld passeren en bovendien wacht op het einde een mooi uitzicht op het Waalse dorp Roclenge sur Geer. Wat wil een mens nog meer voor een korte “wandelsnack” tussendoor?

Leave a Comment