Comments ( 5 )

 • Christine en Marc

  We deden vandaag deze mooie 20,3 km. wandeling. (In Corona tijden ) Gestart in Moelingen aan de kerk.
  Heel mooie en leuke wandeling, goede wegbeschrijving, regelmatig een rustbank en terrasjes. Mooie streek. Ook zonnig.het was een mooie dag.

 • Peter Cremers

  Pittige wandeling en zeer de moeite waard.

 • Toos

  Vandaag genoten van deze schitterende wandeling, langs de hele route bloeiende boomgaarden, wat een bloesempracht!
  Ook het stuk door de Voerstreek over het ongelijke pad: lastig om te lopen maar heel erg mooi!
  Voor ons een klassieker die we zeker nog eens vaker zullen doen.

 • Wim en Ria

  Wandeling gelopen op een zonnige dag met niet te hoge temperaturen en een beetje wind. Gestart bij camping de Bosrand. Mooie wandeling, afwisselend veld, bebouwing, bos. De geur van de daslook sterk aanwezig in het Savelsbos. Een wandeling voor alle zintuigen. Lekker iets gedronken in Moulingen. Genoemde andere horecagelegenheden veelal gesloten dus tip: neem je eigen eten en drinken mee. We hebben de langste afstand gelopen. Best pittig maar goed te doen.

 • Hans Claessen

  Deze route 20 Aug 2022 gelopen. Een hele mooie route met veel afwisseling. Mooie variatie qua paden en veel te zien. De route gelopen met droog weer. Ook de paden waren goed droog. Er zitten een paar stukken bij waar je als het nat is, zeker stokken voor de zekerheid kunt gebruiken. Het enige minpuntje aan de route is dat de A2 vrij lang op de achtergrond te horen is. Maar verder zeker de moeite waard. Gelopen met gpx. Gestart bij Withuis.

Leave a Comment