Comments ( 4 )

 • jos

  Op een zonnige, vroege zondagmorgen lopen we deze mooie route. De zon is net op en we beleven het ontwaken van de natuur. Langsheen het Julianakanaal zien we mistflarden in de velden hangen, een heerlijk zicht in combinatie met de toch wel aparte populieren met maretakken. Later in het Bunderbos blijft het genieten. De stromende beekjes en de opkomende lente zorgen voor een waar wandelfestijn. Tijdens eerdere tochten in Elsloo en Stein maakten we al kennis met dit bos. Route 245 uit Stein noemden we in een reactie ‘de trappenroute’, vandaag stellen we vast dat voor deze route uit Geulle die benaming ook van toepassing is. Elsloo zelf blijft bekoren. Het is de eerste keer dat we het dorp op zulk ochtendlijk uur doorkruisen. Op enkele vroege joggers na zijn de straten verlaten en is er ruimte te over om door dit pittoreke plaatsje te kuieren. Na Elsloo volgen geruime tijd smalle paadjes en trappenpaden door het bos die ons naar de buurtschappen Hussenberg en Snijdersberg leiden. Nagenietend van een prachtige tocht wandelen we terug naar onze vertrekplek.
  Myriam en Rudi

 • Hans Bastiaansen

  Op deze bizarre, door de Coronacrisis verlaten velden, en bossen gelopen. Het weer was prachtig, en ondanks de Coronacrisis toch genoeg mensen aan de wandel, en op de fiets. Maar met gerespecteerde afstand van zeker 2m. gingen wij elkander voorbij.
  Alle HORECA gesloten, niks te doen, alles uitgestorven.
  De route was correct. Met dank aan onze geweldige (vandaag jarige!) Jos Wlazlo.
  In ieder geval, ik ben vandaag lekker uitgewaaid.

 • Harrie Vangangelt

  Erg leuke route. Mooie natuur, paatjes, beekjes en uitzichten. Met al die zij-paatjes de beschrijving goed volgen, maar die is voldoende helder. Niet te moeilijk, maar als je van het uitzicht wilt genieten, moet je er wel een uurtje extra voor uitrekken. Halverwege koffie gedronken bij kasteel Elsloo (dicht vanwege corona, maar wel afhaal).

 • M&M

  Route gelopen op een zonnige dag tijdens de top van de daslookbloei! Een sprookje!
  Maar ook wilde hyacint, salomonszegel, aronskelk, beken en beekjes, zelfs watervalletjes, Julianakanaal, dorpje Elsloo… alles prachtig!
  Deze route krijgt van ons daarom een 10!

Leave a Comment