Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Een afwisselende route maar ook hier wat stijgers en dalers die beloond worden met vergezichten en natuurlijk passeer je een spoorlijn en autoweg maar dan ben je snel in een heerlijke rustige omgeving. De St.Gerlachuskerk is een bezoekje waard.

  • Robert Blom

    Gisterochtend al vroeg op pad voor weer een nieuwe wandeling en ook deze is erg mooi zeker als het ook nog eens een zonnige voormiddag is. Parkeren bij de Holle Eik of Chateau St. Gerlach eenvoudig en gratis. Een eerst stuk door en rondom het Kloosterbos met goed te bewandelen graspaden en veldwegen en langs de mooie/oude eik. Terug aan de rand van Houthem wandel je een mooi stuk langs de spoorlijn alvorens je Strabeek bereikt. Stukje langs natuurgebied Ingendael en dan de Bergse Heide op/in. Een paar pittige klimmetjes, maar ook hier mooi wandelgebied zeker rondom de Meertensgroeve in Vilt. Na een afdaling en laatste stukje achterlangs St. Gerlach met vele kunstwerken in de voortuin weer terug bij vertrek. Heerlijk genoten, wandeling prima beschreven en zeker een aanrader.

Leave a Comment