Comments ( 4 )

 • Sjef Schmit

  Vandaag met een heerlijke zon deze wandeling in combinatie met 523 gelopen. Lange stukken langs de Maas en het Julianakanaal. Leuke dorpjes die ingesloten liggen tussen het Kanaal en de Maas. Het pad langs het kanaal ligt hoog dus je hebt genoeg te zien met soms mooie vergezichten.

 • Robert Blom

  Op deze zonovergoten zondag in februari (18+) de combiwandeling 198+523 gewandeld. Genoten van het stuk langs het Julianakanaal en uitgebreid de sluis in Born bezichtigen. Langs de leuke woonboten naar de buurtschap Schipperskerk en van daaruit naar Papenhoven rondom de voetbalvelden van de fusieclub Argo. Teruglopend naar Obbicht gaat het dan een flink stuk over en onder langs de dijk met de Maas aan je rechterzijde. Leuke wandeling, zeker in combinatie met 523 en prima beschreven.

 • WSC VJeO - Alice & Piet Hartog

  Gisteren was het heerlijk voorjaarsweer en daardoor leek ons deze route perfect om nu te lopen.
  Vanuit Obbicht liepen wij vrij snel de natuur rondom dit dorp in. Daarna langs het Julianakanaal, passerend langs sluis Born naar Schipperskerk.
  Voor iemand met een ‘schippersachtergrond’ een stuk om van te genieten. Maar ook voor anderen, al lijkt het een lang recht stuk, aan het water is er altijd iets te zien.
  Na Schipperskerk richting Grevenbicht waar wij om het dorp heen liepen met de Maas in onze nabijheid.

  Voor foto’s zie: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=wscvjeo&set=a.1377512025939547

 • Astrid

  Vandaag heerlijk uitgewaaid tijdens deze wandeling. Leuke paadjes langs woonboten en het Julianakanaal. Tenslotte nog een mooi lang stuk over een dijk langs de Maas.
  Je passeert leuke kleine gehuchten zoals Schipperskerk en Grevenbicht/Papenhoven.
  We hebben ook de eerste sneeuwklokjes weer gespot!

Leave a Comment