Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag met een heerlijke zon deze wandeling in combinatie met 523 gelopen. Lange stukken langs de Maas en het Julianakanaal. Leuke dorpjes die ingesloten liggen tussen het Kanaal en de Maas. Het pad langs het kanaal ligt hoog dus je hebt genoeg te zien met soms mooie vergezichten.

  • Robert Blom

    Op deze zonovergoten zondag in februari (18+) de combiwandeling 198+523 gewandeld. Genoten van het stuk langs het Julianakanaal en uitgebreid de sluis in Born bezichtigen. Langs de leuke woonboten naar de buurtschap Schipperskerk en van daaruit naar Papenhoven rondom de voetbalvelden van de fusieclub Argo. Teruglopend naar Obbicht gaat het dan een flink stuk over en onder langs de dijk met de Maas aan je rechterzijde. Leuke wandeling, zeker in combinatie met 523 en prima beschreven.

Leave a Comment