Comments ( 4 )

 • Mirsha

  Mooie afwisselende en zeer bosrijke wandeling, voornamelijk over bospaden en grindwegen. Aan te bevelen, ook met kinderen.

 • Joke Aerts

  Mooie bosrijke wandeling met prachtige vergezichten. Maar wanneer de route na de eerste keer opnieuw door de heuvels richting Gemmenicherweg gaat, dus naar punt 3, kan deze onderaan zeer modderig en zelfs onbegaanbaar zijn. Wij hebben dat deel over de Gemmenicherweg moeten volgen. Gr. Joke

 • Frank

  Een hele leuke wandeling ook met de hond een hele belevenis.
  Heel afwisselend. Bij Taverne de Grenssteen kan men een kopje koffie drinken.

 • Robert Blom

  Vanmiddag als begin van weekend/vakantie deze wandeling gecombineerd met 104 tot totaal zo’n 11,5 km. Het grootste gedeelte vanuit vertrek zijn mooie, goed beloopbare bospaden met onderweg tal van plekjes met zitbanken waar je geweldig kunt genieten van het uitzicht. Als je denkt op het einde aan te gaan wandel je nog eens steil omlaag en uiteraard zul je dat ook weer omhoog moeten, maar dat is best goed te doen bij de verder erg leuke en goed beschreven wandeling.

Leave a Comment