Comments ( 3 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Advies bij deze route: ga niet op een mistige dag want dan mis je de mooie vergezichten die op deze route rondom liggen. Wat een leuke wandeling

  • René en Henriëtte de Groot

    Leuke wandeling met inderdaad heel mooie uitzichten. Eerste stukje vonden we wat minder mooi door een holle weg met aan beide kanten veel dode bomen. Maar daarna genoeg mogen genieten van het prachtige Limburgse landschap!

  • Robert Blom

    Hedenochtend deze korte, maar aardige wandeling gelopen. Zoals beschreven tweemaal even klimmen, maar met name het laatste gedeelte is het volop genieten van de schitterende uitzichten over Eys, Wittem, Gulpen etc. Door de vele regen zijn veel (bos)paadjes behoorlijk drassig, maar met een beetje slalommen was het grootste leed te voorkomen. Wandeling prima beschreven.

Leave a Comment