209. Wahlwiller

Comments ( 4 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Wahlwiller ( Wilder in het Limburgs) een plaats om bij te schrijven in de lijst van mooie omgevingen. Een historie waar je U tegen zegt het wordt in een adem genoemd met de “Heerlijkheid” Wittem .
  Ga maar eens deze route wandelen en dan weet je wat ze bedoelen met “Heerlijkheid” in dit leuke wijndorp.Mooie vergezichten.

 • Robert Blom

  Halverwege de ochtend deze wandeling gelopen en ondanks vertrek in Wahlwiller tal van nieuwe weggetjes en paadjes tegengekomen. Tweemaal foutief gelopen, maar gewoon 100% zelf schuld, want als er staat linksaf moet je natuurlijk niet rechtdoor en rechtdoor aan een driesprong is niet linksaf. Waarschijnlijk nog niet helemaal wakker dus. Zoals gezegd verrassend leuke route en op dik anderhalf uurtje rond op weer huiswaarts te keren.

 • juulke

  Prachtige wandeling, lichte hellinkjes. Heel mooie vergezichten, weilanden, holle paden, onder de indruk van de Limousinrunderen. Wie sjoen us Limburg toch is…….Wandeling zeker aan te raden.

 • harry

  prachtige tocht zonder al te grote hoogteverschillen, terwijl er toch mooie panorama’s voorbij komen.
  als we op 12 december wandelen zijn de dorpen in kerstsfeer, maar door de grote hoeveelheden regen in de afgelopen weken zijn er ook behoorlijke modderpaden.
  het is dan ook aan te raden om vanaf punt 6 niet langs de selzerbeek te lopen, maar de kortste weg naar het startpunt te nemen.

Leave a Comment