210. Cadier en Keer

Comments ( 2 )

  • Sascha Rasquin

    Gisteren deze wandeling gemaakt. Hij is GEWELDIG. Wat is Zuid-Limburg toch mooi. Wel modderig (na vele dagen van regen), dus goede schoenen en gepaste kleding is wel handig. De beschrijving is heel accuraat en leuk met de extra informatie en zaken waar je extra op kunt letten onderweg.

  • Robert Blom

    Heerlijk weer vanmiddag om deze mooie route te wandelen. Op enkele plaatsen vrij modderig, maar grootste probleem vandaag de openstaande waterbuffers waardoor veel veldwegen waren verandert in riviertjes. Eerste gedeelte door het bos veelal bekend terrein, maar aansluitend richting Eckelrade en lange stuk over het graspad waren nieuw en erg fijn om te wandelen. Slotstuk de Wolfskop op met boven schitterend uitzicht als toetje voor deze prima beschreven wandeling.

Leave a Comment