210. Cadier en Keer

Comments ( 4 )

 • Sascha Rasquin

  Gisteren deze wandeling gemaakt. Hij is GEWELDIG. Wat is Zuid-Limburg toch mooi. Wel modderig (na vele dagen van regen), dus goede schoenen en gepaste kleding is wel handig. De beschrijving is heel accuraat en leuk met de extra informatie en zaken waar je extra op kunt letten onderweg.

 • Robert Blom

  Heerlijk weer vanmiddag om deze mooie route te wandelen. Op enkele plaatsen vrij modderig, maar grootste probleem vandaag de openstaande waterbuffers waardoor veel veldwegen waren verandert in riviertjes. Eerste gedeelte door het bos veelal bekend terrein, maar aansluitend richting Eckelrade en lange stuk over het graspad waren nieuw en erg fijn om te wandelen. Slotstuk de Wolfskop op met boven schitterend uitzicht als toetje voor deze prima beschreven wandeling.

 • L&L

  Deze hike nu voor de 7de keer gelopen, en we blijven hem leuk vinden! Vandaag was 25C, en we wilden eens kort bij huis blijven. Dus deze weer eens van stal gehaald, en er op uit! De alternatieve route was overbodig, daar het pad goed begaanbaar was. Wel een flinke klim op het ein, maar als beloning staat boven een zitbank met prachtig uitzicht!
  Maar weer eens onze bedankjes aan de samenstellers!

 • harry

  weer een verrassend mooie en (helaas) korte wandeling door bos en veld,
  het is weliswaar al een hele tijd herfst, maar de herfstkleuren zijn er nog niet op deze zonovergoten wandeldag.
  het is genieten van een mooie tocht………en een tip: bewaar de boterhammen tot het einde van punt 5, de Wolfskop. !!

Leave a Comment