Comments ( 4 )

 • Jan

  Mooie route Jos met vals plat.

 • Carin

  Vanmiddag deze mooie wandeling gemaakt! Wat was het een heerlijk om zo door ons prachtige Limburgse landschap te lopen, genoten! We wandelen de route zeker nog een keer in de andere jaargetijden. Bij buurtschap Vink het pad in na huisnummer
  5 hangt een waarschuwing voor een aanvallende buizerd. Dus let goed op als je daar loopt, we hebben hem/ haar vanuit de verte gezien, gelukkig geen last van gehad!

 • Robert Blom

  Na een weekje werken het weekend geopend met deze leuke/korte wandeling vanuit Aalbeek richting het Wijnandsraderbos en via diverse veldwegen weer terug. Niet heel veel ‘bezienswaardigheden’ onderweg, maar goed om even eruit te zijn. Route prima beschreven, maar let wel even op bij punt 4. Ik verloop mezelf hier regelmatig doordat de veldwegen en weilanden allemaal als wandelpaden uitzien. Uiteindelijk kom je wel weer goed uit als je de groene paaltjes ziet.

 • Rinus en Angelique

  Leuke wandeling met veel open gebieden en weinig bos. Niet aan te raden als het heel heet is, maar vandaag prima te doen!
  Na afloop heerlijke appel-noten crumble bij de vriendelijke eigenaar van Wandelcafé Onder de Poort! Aanrader!

Leave a Comment