Comments ( 4 )

 • Huub Beckers

  Wat een panoramische route rondom Gulpen, een aanrader. let wel op er zitten een stevige helling in en een “kuitenbijter”. Waar de route start en eindigt zijn zat horeca gelegenheden zeer zeker als de zon uitkomt en er is genoeg parkeerplaats aan het Prins Willem Alexanderplein.

 • Robert Blom

  Gisterochtend direct aansluitend aan wandeling 229 deze erachteraan. Vanuit Gulpen richting Cartils en via mooie paden richting de oude spoorlijn Maastricht-Aken. Via het bos verder omhoog richting de ‘dikke boek’ en weer afdalen naar Wijlre. Via Beertsenhoven terug, maar voor het zover is een geweldige klim van 700 meter stijl omhoog. Uiteindelijk boven dan een geweldig uitzicht en weer dalen om terug bij het vertrek te komen. Absoluut genoten ook van deze wandeling met prima weersomstandigheden.

 • Hilly Seems en vriendinnen

  Gisteren met 26 graden deze prachtige panoramische route gelopen. Zeer afwisselend en zeer pittig ! Maar je krijg er wel geweldige uitzichten voor terug. Super mooie route !! Het klimmen zeer zeker waard.

 • Sandra Van Beek-Bontkes

  Leuke afwisselende route met mooie uitzichten. Wel erg modderig momenteel op veel plekken. Hoge wandelschoenen aan!

Leave a Comment