Comments ( 4 )

 • Huub Beckers Maastricht

  ” Es Sjeng in Heële ” wat een verrassende route , zo deze omgeving te “ontdekken” is erg leuk met ook hier weer paadjes waar je normaliter niet overheen zou zijn gegaan.

 • Henk

  Wij vonden het geen toproute, veel langs bebouwing maar Slot Schaesberg was leuk om te ontdekken. Hoe triest om de boel in de jaren 60 te slopen en (gelukkig) nu dan maar weer op te bouwen. Bij punt 3 na “Let op!” is het ter plekke wat chaotisch. Er wordt kennelijk veel met fietsen gecrost en daardoor zijn er meer paden. Maar een beetje door en je pikt het weer op.

 • Robert Blom

  Hedenochtend na kleine drie uurtjes werken op kantoor deze erg leuke/afwisselende wandeling gelopen. Verhaard/onverhard, af en toe een beetje drukte en dan weer kilometers lang genieten van rust.
  Inderdaad even opletten bij punt-3, want er zijn zoveel (cross)paadjes dat het niet meer te onderscheiden is. Gebruikmakend van de app met kaart echter snel op de juiste route.
  Genoten onderweg van zowel de route als het heerlijke weer en na dik anderhalf uur weer terug naar kantoor om de werkdag te hervatten.
  Route prima in orde!

 • L&L

  Deze nu voor de 3de keer gelopen, en hij blijft leuk! Geen noemenswaardig hoogteverschil, en vrij afwisselend! Jammer dat er geen horeca onderweg is, behalve dan het begin-eindpunt.
  De beschrijving klopt nog altijd prima, en dus zijn bedankjes voor Jos en Co weer op zn plaats!

Leave a Comment