Comments ( 3 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Wat een bosrijke wandeling met kuitenbeiters en mooie vergezichten, als kers zeer zeker het uitzicht op Gemminch en omgeving. Mooie omgeving om even weg te zwijmelen in de rust van het bos.

  • Huub Beckers Maastricht

   Let op tijdens mijn wandeling Maart 2020 was LODGE 7 “tijdelijk”gesloten, laat Jos ,via het contactformulier, weten als het restaurant weer open is.

 • Robert Blom

  WOWWW!!! Al vroeg aan het werk, maar op tijd even gestopt en om 09:30 uur gestart voor deze wandeling vanaf de parkeerplaats bij Lodge7. De gemeente sloot de doorgaande weg richting bos net af en dat was niet voor niets, want er was eindelijk sneeuw! (8/10 cm) Vanaf start tot einde, bijna 2 uur lang, genoten van de besneeuwde paden in het Vijlenerbos, de weilanden eromheen, de omgeving van Gemmenich en het Drielandpunt. In een woord: GEWELDIG! Op tijdstip was het zelfs nog heerlijk rustig onderweg en bij Taverne de Grenssteen genoten van een koffie to go met warm appelgebak. Dit zijn van die dagen dat volgens mij elke wandeling in deze omgeving gewoon prachtig is en aangezien morgen de dooi inzet pakken ze dit niet meer af.

Leave a Comment