Comments ( 3 )

 • Stijn Verjans

  Fantastische wandeling met een zeer afwisselend landschap. Verplichte kost voor elke natuurliefhebber, met een mooi kasteel halverwege.

 • Ank en Wim, Amersfoort

  Vandaag deze verrassende leuke, mooie tocht gelopen met interessante natuur en cultuur(historische) elementen, imposante Alden Biesen commanderij; vanaf het binnenplein de gebouwen bewonderd; er werd op dat moment een sprookje van gebroeders Grimm opgevoerd;
  een afwisselende wandeling, krijgt van ons een 8,5
  Perfect beschreven

 • Robert Blom

  Combi-wandeling 224+1430. Het heerlijke weer is terug en dus tijd om al vroeg op pad te gaan. Om kwart na 9 van start vanaf de parkeerplaats in Bilzen voor twee vrij vlakke wandelingen door mooie parken, bos en weilanden en een bezoek aan Kasteeldomein Alden Biesen. Dit alles gecombineerd met een rondje stadswandeling met nog eens 5 parkjes en de uitzichttoren. Onderweg koffie met (heel veel) appelgebak bij Chopin en genoten van de zeer afwisselende omgevingen en het heerlijke zonnetje. Routebeschrijving prima in orde!

Leave a Comment