Comments ( 9 )

 • Eric Dankbaar

  Van deze route die ik gelopen heb op 17-05-2017 maakte ik een 3:37 minuten durende fotopresentatie die je kan zien op mijn YouTube kanaal met deze link: https://youtu.be/OfH3LOQK9MI

  • Huub Beckers

   Leuk om te zien Eric en zeer zeker aanrader om alle andere impressies van jou te bekijken op You tube van Wandelgidszuidlimburg.com

 • harry

  voor mij een welbekend en heel mooi gebied, maar nog steeds een prachtige wandeling vol 5-sterren panorama’s…

 • Cis Knols

  Mooie wandeling , goede omschrijving. Misschien een toevoeging in de omschrijving. Boven aan de dikkebuiksweg aan de linkerkant van de weg staat sinds kort een gedenkplaat van een omgekomen Amerikaanse piloot.

 • Robert Blom

  Overwegend zonnige zondagochtend wandeling vanuit Wijlre omhoog richting Eyserbos naar de buurtschap Eyserheide (zeer drassig!) en weer omlaag naar Eys om richting buurtschap Piepert te lopen en via het Cartilservoetpad naar Cartils. Vanuit Cartils een ware ploetertocht door centimeters diepe blubber en over het zeer recent en nieuw aangelegde bruggetje over de Eyserbeek (betonnen bruggetje is dus vervangen, want dit was kort geleden ‘ingestort’) en weer terug naar het vertrek. Bij terugkomst heerlijke Erwtensoep, Glühwein, Hotdog en even bijkletsen bij Cafe a gen Baan.

 • Ton Geers

  Vandaag opnieuw naar Zuid-Limburg, naar Wijlre voor wandeling 225 van wandelgidszuidlimburg.nl. Ook nu weer een afwisselende wandeling met veel klimmen en dalen, maar dat is goed voor de conditie (en daar doen we het ook voor). Via het Eyserbos en een mooie omweg naar Eys om vervolgens langs de Eyserbeek door een prachtig landschap van de Piepert terug naar Wijlre, Een mooie tocht van 11,8 km. Ook deze tocht ga ik in het voorjaar, als alles groen is, zeker weer lopen. Fototje zie je op https://www.tongeers.nl/landschapsfotografie/wijlre#gallery

 • Martin en Nel Hermans

  Werkelijk een schitterende route. De diverse adembenemende uitzichten verveelden geen seconde!
  Daarnaast waren de klimmetjes hier en daar lekker voor de kuitjes!

 • Hans Kok

  Schitterende wandeling, Mooie vergezichten, en als altijd glashelder beschreven.

 • Sander van der Linden

  Prachtige wandeling. Mooie panorama’s. Hier en daar stevig klimmetje. Zeker goed te doen.

Leave a Comment