Comments ( 3 )

 • Wilma en Wil Lacroix

  Hallo, deze wandeling zondag proberen te lopen.
  Helaas, niet meer te volgen vanaf cijfer 2-3.
  Waarschijnlijk door de vele Maas-werkzaamheden de laatste jaren?
  MVG,

 • John

  Momenteel staan er op verschillende plekken verbodsborden omdat men bezig is met opvullen van de grindgaten, die in de Maas zijn ontstaan door de watersnoodramp van juli. jl.. Dit betekent dat er “vrachtwagens’ grind vervoeren naar het schip dat in de Maas deze grindgaten opvult.

  De verbodsborden geven aan dat je betreffende veldwegen in beide inrichtingen niet met voertuigen mag inrijden en dat dat ook geldt voor ruiters en geleiders van rij – of trekdieren of vee. M.a.w. voetgangers mogen gewoon doorlopen. In het weekend liggen de werkzaamheden stil en is het lopen van de route helemaal geen probleem. De verwachting is dat eind januari/begin februari de werkzaamheden beëindigd zijn.

 • Huub Beckers Maastricht

  Deze route is in 2024 geactualiseerd en geeft een mooi beeld wat de werkzaamheden van het maken van de nevengeul van de Maas tot stand heeft gebracht, een immens project dat het bezoeken waard is.

Leave a Comment