Comments ( 4 )

 • Trudy van der Gaag

  Wij wandelden deze route op 17-03-2019. De paden waren die dag erg modderig, door de vele regen die er daarvoor was gevallen.Het steile pad in punt 5 zijn we zowat glijend door de modder afgedaald..En hier liepen ook nog een aantal koeien los door het bos,
  En ik wil tot slot vermelden dat er 4 hellingen in deze wandeling zitten en niet zoals vermeld maar 1.

  • jos

   In reactie op Trudy, wandeling 242. In het begin is een helling van 45 m. Later komt nog een heuveltje van 20 m hoogte maar dat is geen echte helling. Zie ook hoogteprofiel

 • Robert Blom

  Vandaag na werktijd deze wandeling gelopen, maar niet mijn favoriet. Bij punt 3 route kwijtgeraakt en zelf op zoek naar de juiste route en net voor punt 4 weer op de juiste weg. In het Dellenbos de steile afdaling genegeerd, want dit pas is zo slecht beloopbaar dat het voor iemand goed ter been nog risicovol is. Uiteindelijk nog een hele lus eraan toegevoegd en zo uiteindelijk op 9,3 km uitgekomen.

 • Emmie

  Vandaag gelopen. Niet een hele bijzonder mooie route. Na punt 3 waren wij ook even de weg kwijt, met GPS even gekeken waar we heen moesten. Idem in het bos. Maar lekker drankje gehad bij de Nachtegaal. Route is bij droogte goed te doen.

Leave a Comment