Comments ( 4 )

 • Van Melkebeke Freddy

  Een heel mooie wandeling, maar dat heen en terug lopen op hetzelfde pad is verwarrend met de GPS. En ook de nieuwe ring (nieuwe rijbaan.) brengt wat verwarring mee. Op topo kaarten vind je deze niet terug .Bekijk het eens en pas eens een beetje aan. Maar bewaar deze wandeling zeker.

 • Robert Blom

  De weersvoorspellingen waren niet al te goed, maar het viel deze zaterdagochtend reuze mee en dus vol goede moed op pad vanaf de parkeerplaats bij het Schutterspark. Al direct een leuke afdaling via de mountainbike route en dan via mooie paadjes en het vlonderpad door het park. Bij het bereiken van de bebouwde kom via een tussenverbinding op pad naar de Schinveldse bossen waren het makkelijk wandelen was en nauwelijks modder. T/m halvewege punt 8 ging het goed, maar helaas bij het mooie uitzicht op de vijver was er nergens meer een smal pad (bruin) te ontdekken. Doorlopend alleen maar omgevallen bomen die het pad blokkeerde en via veel klauterwerk toch kunnen doorgaan. Uiteindelijk midden in het bos belang weg van de paden en via de navigatie en doorlopen in de routebeschrijving weer de juiste weg kunnen vinden ter hoogte van het woonhuis met no.63. De terugweg ging over diverse eerder belopen paadjes weer naar het park en na een laatste klim omhoog zat deze afwisselende wandeling er alweer op. Bijna 3 uur gewandeld en genoten van de natuur en rust, want er was nauwelijks iemand te bekennen onderweg. Route, m.u.v. eerder beschreven stuk, prima in orde.

 • Mariet van den Bergh

  Enkele aandachtspunten:
  Bij het vertrekpunt schept de omschrijving “niet het brede graspad” verwarring omdat er een smal graspad en een geasfalteerd pad is Het smalle voetpaadje is dus blijkbaar het smalle graspad.
  Bij 8 wordt een houten hek genoemd maar in feite is er een afsluitboom (die halff op de grond ligt).
  Het “smalle pad tussen struikgewas” is (nog steeds) afgesloten met rood-wit lint vanwege alle omgevallen bomen.
  Tot slot is het trappenpad afgesloten met een rood-wit lint

 • Annelies Hendrix

  Op 22-9-2021 deze wandeling gelopen…erg mooi…heel veel bos, een stukje moerasgebied, ook een heide-achtige velden en mooie meertjes waar grote runderen stonden en we met een grote boog om heen moesten. M.i. een geweldige wandeling voor warme dagen, mn omdat er veel bos is.

  Wel zou ik op 2 punten de wandeling aanpassen omdat die niet duidelijk zijn:
  – Bij de start (1) ‘Aan de driespong voor het Blote Voetenpad gaat u rechts de asfaltweg omlaag’. Dit is o.i. zeer onduidelijk, moet zijn, tegenover het Blote Voetenpad, ga je het geasfalteerd paadje omlaag.
  – Bij punt 8: ‘Net voor de T-splitsing gaat u R over het smalle paadje langs de afrastering, paralel aan het ruiterpad’. Ik zou schrijven: Net voor de T-spllitsing gaat u R over het smalle paadje (ook ruiterpad).
  Bedankt voor deze zeer mooie wandeling, ook deze is voor herhaling vatbaar!

Leave a Comment