Comments ( 2 )

  • Van Melkebeke Freddy

    Een heel mooie wandeling, maar dat heen en terug lopen op hetzelfde pad is verwarrend met de GPS. En ook de nieuwe ring (nieuwe rijbaan.) brengt wat verwarring mee. Op topo kaarten vind je deze niet terug .Bekijk het eens en pas eens een beetje aan. Maar bewaar deze wandeling zeker.

  • Robert Blom

    De weersvoorspellingen waren niet al te goed, maar het viel deze zaterdagochtend reuze mee en dus vol goede moed op pad vanaf de parkeerplaats bij het Schutterspark. Al direct een leuke afdaling via de mountainbike route en dan via mooie paadjes en het vlonderpad door het park. Bij het bereiken van de bebouwde kom via een tussenverbinding op pad naar de Schinveldse bossen waren het makkelijk wandelen was en nauwelijks modder. T/m halvewege punt 8 ging het goed, maar helaas bij het mooie uitzicht op de vijver was er nergens meer een smal pad (bruin) te ontdekken. Doorlopend alleen maar omgevallen bomen die het pad blokkeerde en via veel klauterwerk toch kunnen doorgaan. Uiteindelijk midden in het bos belang weg van de paden en via de navigatie en doorlopen in de routebeschrijving weer de juiste weg kunnen vinden ter hoogte van het woonhuis met no.63. De terugweg ging over diverse eerder belopen paadjes weer naar het park en na een laatste klim omhoog zat deze afwisselende wandeling er alweer op. Bijna 3 uur gewandeld en genoten van de natuur en rust, want er was nauwelijks iemand te bekennen onderweg. Route, m.u.v. eerder beschreven stuk, prima in orde.

Leave a Comment