Comments ( 2 )

  • René

    Op verschillende punten mooie panorama’s en leuke plaatsjes, rondom de abdij van Wittem was het wel druk. Een klein gedeelte van de route bij de Eyserbeek was afgesloten (blauwe paatjes), vanwege boswerkzaamheden, omleiding was aangegeven.

  • Robert Blom

    Heerlijk wandeling vandaag alleen is de dinsdag geen dag voor terrasjes wandeling (vrijwel alles gesloten), maar kun je wel alle kerken in alle dorpen bezichtigen. Vanaf de parkeerplaats in Wittem via veldwegen en graspaden op pad naar Eys en na een stevige klim en afdaling al snel in Wahlwiller. Door naar Mechelen en daar lunch bij de oude brouwerij om het laatste mooie stuk langs de Geul af te leggen naar Partij en terug naar Wittem. Bij Oud Wittem nog een lekkere witte wijn en genieten van het zonnetje dat de gehele wandeling straalde. Genoten van de omgeving en de prachtige route!

Leave a Comment