250. Mechelse Heide

Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Een mooie langgerekte route door een bosrijk gebied en over een mooie heide. Enkele mooie punten met vergezichten over de vennen en omgeving. Zelfs in de winter kun je hier van de rust genieten op naar de Hoge Kempen.

  • Mark

    Geweldige, afwisselende wandeling. Er zijn een paar hoogtemeters, vooral in het laatste deel. Er zijn genoeg bankjes voor een picknick, bijvoorbeeld bij de Kikbeekbron (halverwege de wandeling) of in het laatste deel met een prachtig uitzicht op de oude zandkuilen.
    Het verbindingsstuk is momenteel niet gemarkeerd met een X, dus let goed op de beschrijving of kijk ook op de GPX-track.
    Vooral de lus rond de Kikbeekbron was afgelopen weekend erg modderig. Goede, waterdichte schoenen zijn hier handig.

Leave a Comment