Comments ( 3 )

 • Ger Heuts

  Medio mei 2019 gelopen. De paden langs de Worm in het begin van de wandeling zijn redelijk overwoekerd en door omgewaaide bomen is deze, overigens heel mooie wandeling, ook een oefening voor de rug. Een kapmes mee is bijna geen overbodige luxe.

 • Ger

  Ondanks advies niet in de zomer te lopen, toch een poging gewaagd. In het begin bij “de twee waterlopen” was het pad inderdaad overwoekerd met brandnetels en het pad onvindbaar. Gelukkig via het net gemaaide veld het pad (heel mooi) langs de Worm uiteindelijk weer gevonden. Met een paar korte stevige klimmetjes in Haanrade een wandeling die zeker de moeite waard is om te lopen. De beschrijving was overigens niet altijd even duidelijk.
  Bedankt Jos

 • Ger

  Zeer mooie tocht. Was mooi hoe de damp opsteeg vanuit de Worm. Ook mooi de zonnestralen door de bomen. Hierdoor mooie foto’s kunnen maken.

Leave a Comment