Comments ( 2 )

  • Eric Dankbaar

    2020-07-04 – Vertrokken vanuit Moresnet Chapelle met de fraaie kruiswegstatie en calvarieberg liep ik deze route bij bewolkt, maar perfect wandelweer. De grote variatie in de route maakte dit een zeer interessante wandeling, zoals ik er vele van WGZL gelopen heb. De talloze kruisbeelden onderweg en de Franse- en Duitse taal maakten van deze dag een soort mini vakantie. Daarbij kon ook het toeristische bezoek aan het altijd bruisende drielandenpunt natuurlijk niet ontbreken. Binnenkort plaats ik de fotopresentatie van deze wandeling als filmpje op YouTube: https://www.youtube.com/user/YTrikkied/videos

  • Jur en Noe

    Wij zijn vanuit Moresnet vertrokken voor deze mooie en met momenten pittige wandeling door de hoogteverschillen. De afwisseling tussen lopen enerzijds door kleine dorpjes en anderzijds in de natuur is erg prettig. We hebben genoten!

Leave a Comment