255. Brunssummerheide

Comments ( 4 )

 • Lidwine

  Leuke wandeling, weg van de uitgezette wandelroutes-wegen, waarop het vandaag weer druk was vanwege ’t mooie weer. Op onze wandeling kwamen we ih begin wel wat mountainbikers tegen (let op, ze gaan hard!), maar verder vrij weinig wandelaars, wat wij wel fijn vonden. Goeie gedetailleerde routebeschrijving. We hebben genoten!

 • Edith Nelissen

  Prachtige wandeling! We hebben genoten, rul zand icm hellinkjes maakt de wandeling pittig.
  Aanrader!

 • cees

  Dit is een hele mooie wandeling door een prachtig gebied en zeker een aanrader in de herfst.
  De route beschrijving is links en rechts wel wat aan slijtage onderhevig waarschijnlijk doordat er wat nieuwe kruispunten zijn ontstaan. Voor het gedeelte tussen de 2 banken (einde punt 2) en de 2 banken in punt 3 gewoon het hoofdpad blijven aanhouden. Het ontbreken van de route beschrijving nummers in het kaartje is een klein gemis.

 • Frits

  Om het startpunt te vinden:
  – eerste weg rechts is Ouverbergstraat i.p.v. oeverbergstraat.

Leave a Comment