256. Sint-Geertruid

Comments ( 3 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Als je op deze camping voor de eerste maal komt lijkt mij deze route een leuke kennismaking met de omgeving.In de bospercelen waar je door komt liggen nogal wat grote bomen over de paden, maar inmiddels hebben wandelaars andere paadjes gemaakt om de obstakels heen. Je loopt langs akkers en rustige wegen en een enkele helling.

  • Mark

    Mooi rondje zonder moeilijkheden met bos, onverharde wegen en wat asfalt. Lunchpauze bij de sponsor Eetcafé de Bosrand en daarna de kortere wandeling 1485 gedaan.

  • Robert Blom

    Vrijdagmiddag deze erg leuke/afwisselende wandeling met enkele veld -asfaltwegen, maar ook heel veel mooie grubbe en bospaadjes gelopen. De bospaadjes zijn allemaal weer volledig wandelaar vriendelijk gemaakt en je kunt overal lekker doorlopen zonder hindernissen. Op het einde zijn een aantal zaken gewijzigd, doordat de doorgaande weg een flinke metamorfose ondergaan, waardoor o.a. de eerste parkeerplaats is verdwenen. Route verder prima beschreven en een goed begin van het weekend!

Leave a Comment