Comments ( 3 )

 • Pierre Jongen

  Super mooie boswandeling
  Bij warm weer prima te doen,veel schaduwplekken

 • Petra

  Vandaag met een prima temperatuur deze wandeling gelopen. Prima aangegeven route en zoals beloofd veel boswegen! Een heerlijk rustige route ondanks het drukke start en eindpunt op het drielandenpunt. Een aanrader voor wie de rust rondom deze toeristische trekpleister wil opzoeken.

 • Pieter Janssen

  Geweldige route, prima aangegeven en dé manier om meer te zien van de omgeving rondom het drielandenpunt.

  Wel een opmerking, aan het einde van punt 5 / begin punt 6 : Hier wordt gesproken over een smal modderig paadje dat soms slecht te zien is. In dit gedeelte zijn onlangs bomen gekapt, hierdoor is er een stukje “vlak” terrein ontstaan waardoor het padje bijna niet meer zichtbaar is.

Leave a Comment