261. Valkenburg

Comments ( 3 )

  • Marjo

    Vandaag genoten van deze prachtige wandeling rond Valkenburg. Enkele pittige klimmetjes maar absoluut de moeite waard !!

  • Toos

    Vandaag op een prachtige februaridag deze wandeling gemaakt vanaf Landal Cauburg. Het is een zeer afwisselende wandeling: door het mooie centrum van Valkenburg, Ravensbos, stukje Pieterpad, Chateau st. Gerlach, Ingendael, de Geul en de Cauberg op. Het stuk tussen Valkenburg en Ravensbos gaat wat veel over asfalt maar dat is dan ook het enige minpuntje van deze tocht.

  • Robert Blom

    Paasmaandag even voor tien uur van start met een heerlijk zonnetje en ideale temperaturen voor deze schitterende wandeling. Vanuit centrum Valkenburg bergop over veldwegen en mooie vergezichten naar het Ravensbos. Bij het verlaten van het Ravensbos in de richting Strabeek schitterende weilanden met bomen vol in de bloesem. Langs de spoorlijn naar Houthem voor een koffie met een lekker stuk pruimenvlaai. De wandeling gaat verder door het Ingendael en dan de Bergse Heide omhoog om bovenop de Cauberg aan te komen. Via Landal loop je het Polferbos binnen en na nog een stukje centrum Valkenburg weer terug bij het Koetshuis. Genoten van begin tot einde en absoluut een aanrader om eens te lopen!

Leave a Comment