263. Valkenburg

Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Van Wandelgids gaan anno februari 2021, 32 routes alleen al vanaf Valkenburg. ze blijven allen verbazen hoe mooi deze omgeving is. Ik geef de toeristen groot gelijk als ze deze kant uitkomen. Deze route moet je dan ook gelopen hebben. van een andere kant van Valkenburg aan de Geulle bekijken en toch weer paadjes waar je niet geweest bent. Met mooie vergezichten ( wel met enige regelmaat wat klimwerk, maar dan zie wel iets moois)

  • Robert Blom

    Hedenochtend gewijzigde plannen en zodoende deze pittige wandeling opgepakt. Liefst driemaal de kuitenbijter Schaelsberg bedwingen, maar steeds met geweldige uitzichten als beloning. Mooie tocht met verharde/veldwegen, klimmen/dalen, kortom alles erop en eraan. Genoten!

Leave a Comment